TRAM patrocina un torneig d'hoquei línia femení a Sant Joan Despí

Imprimeix

Per ajudar a visibilitzar la igualtat de gènere en esports minoritaris

TRAM inicia una col·laboració amb el Club Hoquei Línia Jujol Jokers amb la finalitat de donar visibilitat a la igualtat de gènere en esports minoritaris. Concretament, el tramvia de Barcelona és el patrocinador únic del III Torneig Femení TRAM CHL Jujol d'hoquei línia que tindrà lloc el 8 de març al Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí.

a48b01460d96f599d0f8499c296c8367

Foto signatura 1

Es tracta d'una iniciativa de l’entitat esportiva santjoanenca iniciada el 2021 per promocionar aquest esport entre noies de totes les edats. A més, el fet de celebrar aquest torneig el 8 de març es fa amb l'objectiu de promoure i conscienciar sobre les dificultats afegides que les dones es troben dintre dels esports minoritaris i amb un caràcter marcadament masculí.

Captura de pantalla 2023 02 21 a las 11.08.18

El torneig, d'entrada lliure, començarà a les 19 hores amb una benvinguda institucional per part de l'Ajuntament de Sant Joan Despí, el president del CHL Jujol i la dues vegades campiona del món d'hoquei línia Mercè Vilaró del CB Tsunamis. A continuació començaran els partits entre els equips convidats enguany: Gadex de Sabadell, CHL Premià, ASME Tucans de Sant Adrià, CB Tsunamis de Barcelona i els amfitrions, el CHL Jujol Jokers de Sant Joan Despí.

Captura de pantalla 2023 02 21 a las 11.06.18

El Torneig Femení TRAM CHL Jujol d'hoquei línia passa a formar part dels projectes de Responsabilitat Social Empresarial de TRAM i s'emmarca en el compliment de l'ODS 5 "Igualtat de gènere" i l'ODS 3 "Salut i benestar", presents en el Pla anual de RSE de la companyia.

Redacció / Fotos: TRAM-CHL Jujol Jokers