La UE Santboiana acaba entre els sis millors a la primera fase de la Lliga

Els baixllobregatins, que lluitaran pel títol de Divisió d’Honor, també esperen rival als quarts de final de la Copa del Rei

Objectiu assolit. La UE Santboiana lluitarà per revalidar el títol de Lliga de Divisió d’Honor que va aconseguir la temporada passada. Els baixllobregatins van acabar entre els sis millors de la classificació al final de la primera fase després de guanyar a la darrera jornada a Urbieta al Gernika per 31-36 en un duel de molta tensió i de poca qualitat (descans, 12-12). A més es va classificar pels quarts de final de la Copa del Rei.

Clasificacion DH J13

FpV35YvWYAIVbor

FpV35YuXoAEmi04

Ara només cal esperar els sortejos de la segona fase d’aquesta irregular competició i un altre sorteig per emmarcar els partits de quarts de Copa del Rei.

FoR9sTFWcAERku

Anna Puig, amb Espanya

D’altra banda, la jugadora del primer equip femení de la UE Santboiana, Anna Puig, va participar amb el conjunt nacional absolut en la victòria sobre els Països Baixos a Sitges per un contundent 70-0 (al descans, 41-0).

FpWAK17XsAE lC5

La jugadora va tenir l’escalf d’una part de companyes de l’equip, que no es van voler perdre el partit, que el deixa Espanya a un pas de guanyar el desè Campionat d’Europa. Les ‘Lleones’ ho poden aconseguir pròxim dissabte 25 de febrer davant Suècia.

Redacció / Fotos: UES (Jordi Elias)