El Club Ciclista Sant Boi enceta la temporada 2023

Imprimeix

L’entitat, amb cent tretze anys d’història, va presentar els equips de competició en categoria cadet i júnior i es va donar a conèixer el calendari organitzatiu de curses

El Teatre-Sala de Conferències de Can Massallera a Sant Boi de Llobregat va ser l’escenari, el passat 5 de febrer, de la presentació dels equips de competició cadet i júnior que representaran enguany el Club Ciclista Sant Boi al territori nacional i amb sortides puntuals a França i Portugal.

A l’acte esportiu es van presentar els corredors i les corredores de la categoria infantil que integren la seva Escola de Ciclisme. A més, es va donar a conèixer el calendari organitzatiu de curses ciclistes a desenvolupar aquest any entre les quals destaca la 42a Cursa Ciclista del Llobregat Navàs-Sant Boi, la qual es durà a terme el 4 de juny i serà puntuable per a la Challenge Global de Ciclismo en Ruta.

620A6254

620A6553

La presentació dels equips, que es va recuperar després dels darrers anys de pandèmia de la Covid-19, va tornar a ser el punt d’inici i trobada de la massa social del club baixllobregat. L’entitat, que compleix centre-tretze anys d’història i quaranta-tres com a Escola de Ciclisme, manté com a eix vertebrador de l’entitat el caràcter formador i de pedrera, pilar fonamental de la seva filosofia que nodreix els seus equips i segueix basant decisions i recursos en l’organització de competicions i esdeveniments nacionals federats i locals de promoció ciclista.

Redacció / Fotos-Vídeo: CC Sant Boi