Sant Boi de Llobregat ja es prepara per a la gran festa del rugbi femení

L’Estadi Baldiri Aleu acollirà, aquest dissabte 11 de febrer, dos partits amistosos entre les seleccions espanyola i italiana en les categories absoluta i Sub 20

Sant Boi de Llobregat viurà, aquest pròxim dissabte 11 de febrer una gran festa del rugbi femení. L’Estadi Baldiri Aleu acollirà dos partits amistosos entre Espanya i Itàlia en les categories Sub 20 i Rugbi XV Absoluta. El primer enfrontament es jugarà a les 13 hores i el segon a partir de les 17 hores.

eb2af133 ef3d 83aa b330 33d7c6a439c3

“És un gran pas començar amb una selecció emerging, perquè tindrem la possibilitat de realitzar un millor seguiment de jugadores amb talent que provenen d'acadèmies i centres de rugbi. A més, les podrem veure en un context competitiu”, comenta Juan González, entrenador de Les Lleones. El tècnic serà un dels quals més atents estigui a aquest Espanya-Itàlia S20, encara que (evidentment) menys que la seva jugadora Aroa González, que és l'entrenadora d'aquesta selecció S20. “Aroa ve de ser capitana de Les Lleones, sap el que significa ser internacional i pot transmetre a les següents generacions què significa ser una Lleona”, indica González.

Lourdes Alameda 2048x1390

Una de les jugadores que formen part de la convocatòria Absoluta és Anna Puig, de la UE Santboiana. La també integrant del sènior femení del degà, Natàlia Gómez, ha estat convocada per la Sub 20.

L'objectiu de Juan González i el seu equip és “arribar al nivell que aconseguim en la concentració i el partit a porta tancada que juguem a Escòcia, on creiem que vam fer un salt positiu en el nostre joc. Per tant, tractar de connectar amb l'última activitat serà un repte, si l'aconseguim, creiem que tindrem un bon rendiment davant Itàlia, equip que ha fet un gran mundial i comença la seva preparació del Sis Nacions femení. Crec que Itàlia va fer un salt de qualitat en l'últim cicle professionalitzant les seves jugadores i aconseguint estar en els llocs alts del Sis Nacions”.

Serà la setzena vegada que Espanya i Itàlia s'enfrontin. Les Lleones han guanyat en deu ocasions, per cinc victòries de les transalpines, però les últimes dues ocasions han estat per a les azurri.

Classificades

D’altra banda, la UE Santboiana, juntament ab el CN Poble Nou, són els primers dos equips classificats per als playoff de la Divisió d’Honor Catalana femenina. Ambdós conjunts es troben empatats al capdavant de la lliga amb 28 punts.

femeni santboiana playofff

Els dos líders s'enfrontaran la propera jornada, el 19 de febrer, en un duel directe que pot definir qui acaba en primera posició, jugant així les semifinals del 25 de març contra el quart de la taula. El segon i el tercer jugaran l'altra ‘semi’ per un lloc a la final, el cap de setmana del 2 d'abril.

Redacció / Fotos: FER-Arxiu-UE Santboiana (jordi Elias)

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
110

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix