Encarreguen la imatge dels Jocs Esportius Escolars a estudiants de disseny

Imprimeix

El Consell Esportiu del Baix Llobregat i l'Institut de Formació Professional Antoni Algueró de Sant Just Desvern col·laboraran en el marc del Programa d'Innovació i Transferència de coneixement CooperArt

El Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB) ha signat un acord de col·laboració amb l’Institut de Formació Professional Antoni Algueró, de Sant Just Desvern, en el marc del Programa d’Innovació i Transferència de coneixement “CooperArt”, una iniciativa que busca desenvolupar projectes educatius en col·laboració amb entitats o empreses. Millorar la formació de l’alumnat mitjançant la seva participació en projectes innovadors, establir sinergies d’interès mutu entre empreses o entitats i l’alumnat i el professorat, així com donar a conèixer el talent emergent dels centres que imparteixen ensenyaments professionals d’arts plàstiques i disseny són alguns dels objectius del programa CooperArt.

Captura de pantalla 2023 02 08 a las 10.41.14

A través d’aquesta aliança, els alumnes de segon curs del cicle formatiu de gràfica publicitària de l’institut es comprometen a crear la imatge de totes les modalitats esportives incloses a la competició dels Jocs Esportius Escolars i la seva adaptació a tots els suports com la cartellera, els díptics o les invitacions, entre d’altres. El disseny haurà d’incorporar l’essència del Juga Verd Play, una iniciativa pionera impulsada per l’entitat que proposa un nou sistema de joc que posa els valors per davant de la competició. El projecte es durà a terme durant el segon i tercer trimestre d’aquest curs escolar.

Salva Valls

“Aquesta col·laboració reflecteix el compromís del CEBLLOB amb l’educació dels joves dels municipis del Baix Llobregat, no només a través de l’esport sinó també a les aules. Amb aquesta iniciativa volem fer-los partícips del nostre projecte i, alhora, fomentar i donar visibilitat al talent jove de la comarca. Sinergies com aquesta, entre el món acadèmic i les entitats esportives, són fonamentals per aconseguir-ho”, ha destacat el Salvador Valls, president del CEBLLOB.

La firma de l’acord ha fet palès que el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Institut de Formació Professional Antoni Algueró comparteixen la visió de la inserció de l’alumnat al món laboral com un element clau per impulsar el sector educatiu de la comarca.

Redacció / Fotos: CEBLLOB-Diputació-Google Maps