Pep Palacios: “S’està donant una imatge molt penosa del futbol català”

L’actual president de l’Atlètic Sant Just i candidat a la presidència de la Federació Catalana de Futbol es vol “mantenir al marge de totes les polèmiques i de la lluita pel poder de les altres candidatures”

L’actual president de l’Atlètic Sant Just, Pep Palacios, ha ratificat la seva candidatura a la presidència de la Federació Catalana de Futbol (FCF). Tornarà a presentar-se a les eleccions d’aquest dilluns 13 de febrer. Ho fa amb el mateix programa i il·lusió que la primera vegada. Assegura representar la veu dels equips modestos amb l’objectiu de canviar la federació amb un nou model esportiu i de gestió. “La imatge que s’està oferint és molt penosa en les darreres dues setmanes. Amb transfuguisme d’una candidatura a l’altra, la lluita pel poder de dos candidats (Juanjo Isern i Àlex Talavera) o la intervenció d’un mitjà de comunicació que donava suport, al principi, a una candidatura i ara ho fa a l’altra. Aquest mitjà volia que l’oferís un relat com ell volia, a diferència de vosaltres o com jo que treballem en llibertat”. Tot plegat, tal com ho defineix, és “un autèntic despropòsit que fa molt mal a la imatge del futbol català.”

palacios candidat 2

Palacios s’estima més “mantenir-me en una posició la més discreta possible, i presentar-me amb el mateix programa, ja que continuem dient el mateix. A més, som els únics que a la nostra candidatura no hi ha cap persona que hagués estat a la federació”  tot i que reconeix que “no vam obtenir uns bons resultats a les darreres eleccions”. El mandatari de l’entitat de futbol baixllobregatina es fa creus del tot el que està passant darrerament i espera que “fins al dia de les eleccions no passi cap cosa més.”

Talavera, fora

La junta electoral de la Federació Catalana de Futbol va anul·lar la candidatura d'Àlex Talavera, expresident de la UE Cornellà, a les eleccions a la presidència per “una causa sobrevinguda d'il·legibilitat”. Una decisió que significa que el representant de la candidatura “Els Clubs Primer” no podrà presentar-se a les eleccions del pròxim dia 13 de febrer.

FSeWuxgXMAIdIQG16528806928311130x0 adjust middle

“Lamentablement, la manipulació planificada d'unes certes persones que han promès els seus vots a una altra candidatura, ha provocat que no puguem defensar una proposta amb un gran suport dels clubs i que va ser la segona més votada en les eleccions del 22 de maig de 2022”, explica la nota, en la qual també s'anuncia que estava preparant un recurs al Tribunal Català de l’Esport oposant-se a aquesta decisió.

Redacció / Fotos: LPdB-Arxiu

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix