Arrenca el projecte ‘Playmakers’ de l'FCF a Cervelló i Molins de Rei

L’objectiu d'introduir en la pràctica del futbol i futbol sala a nenes d'entre 5 i 8 anys d'edat, a través de jocs i explicar històries divertides i motivadores, de forma segura, recorrent a la màgia del planeta Disney

La Federació Catalana de Futbol (FCF), juntament amb altres dotze federacions territorials de l'estat, és pionera en l'arrencada del projecte ‘Playmakers’. Es tracta d’una iniciativa de la UEFA i Disney, juntament amb l’RFEF, amb l’objectiu d'introduir en la pràctica del futbol i futbol sala a nenes d'entre 5 i 8 anys d'edat, a través de jocs i explicar històries divertides i motivadores, de forma segura, recorrent a la màgia del planeta Disney. 

2023 02 07 10 23 50 portada slider

La iniciativa es desenvoluparà al llarg del curs escolar 2022-2023, a càrrec de dues monitores especialitzades, que s'han format en les sessions teòriques i pràctiques que han tingut lloc a la RFEF, on s'han reunit un total de 27 monitores i 25 nenes d'entre 5 i 8 anys d'arreu de l'estat. Vanesa Muñoz, directora de l’Escola Estel de Molins de Rei, comenta que “per a l’escola és una oportunitat d’entrar en un nou projecte esportiu per fomentar els hàbits esportius i saludables entre les nenes més petites”.  El municipi de Cervelló també participa amb el projecte federatiu 'Playmakers'. Concretament, l’Escola Santa Maria de Cervelló.

2023 02 07 10 29 28 GF23E24FCF010

2023 02 07 10 30 13 PG23E13FCF042

El director de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF i l’RFEF, Israel López, detalla que “es tracta d’incentivar la participació d’unes nenes perquè es converteixin en jugadores, però que a la llarga també puguin esdevenir formadores o entrenadores. Volem que les entrenadores que tenim ara siguin un reflex per a elles.”

2023 02 07 10 30 55 GF23E24FCF052

En aquest programa, dirigit a menors que actualment no juguen a futbol o futbol sala, es treballen jocs amb pilota amb algunes de les tècniques narratives utilitzades en els contes i pel·lícules de Disney. L’objectiu és jugar i tenir el primer contacte amb la pilota per descobrir les seves habilitats i divertir-se, aconseguint la formació de nenes amb vides saludables i que escullin el futbol o futbol sala com a activitat esportiva. La finalitat de la iniciativa és augmentar la participació femenina en el futbol i futbol sala, de la mà d'altres iniciatives que ja es troben implementades i en ple desenvolupament, com ara la campanya #Orgullosa de l'FCF.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
98

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix