La quarta edició de La Portals 2013 es celebrarà el 14 d’abril

Enguany es farà l’homenatge a ‘Pepe’ Recio, exciclista professional de la dècada dels vuitanta.

La quarta edició de La Portals en BTT es celebrarà el 14 d’abril de 2013 i enguany farà homenatge a 'Pepe' Recio gran ciclista professional en la dècada dels 80 i encara està invicte com a guanyador de curses per etapes en el mateix any, entre elles la Volta a Catalunya, Setmana Catalana, Volta a Aragó, Volta a Burgos, Volta al Alentejo, etc. El Club Esportiu Lataca serà l'organitzador i tindrà un recorregut de 57 quilòmetres aproximadament.

D’altra banda, aquest any 2013 neix una nova modalitat a La Portals: una caminada (52 quilòmetres), a més es farà una variant i així es cobrirà la demanda de la ultra (72 quilòmetres). La Portals caminada i ultra es celebraran el dia 13 d’abril, el dia abans de La Portals en BTT i també es farà homenatge en aquest cas a la Núria Picas, campiona del Mon d’Ultra Trail. La seva organització estarà a càrrec de l’Associació Excursionista 4000 Peus. Durant tot el cap de setmana 13 i 14 d’abril hi haurà activitats lúdiques per a petits i grans relacionades amb la muntanya i el territori. Seran organitzades per les dues entitats, conjuntament amb diferents ajuntaments i amb el suport del Patronat de la muntanya de Montserrat. Per a més informació:  www.laportals.cat i @laportals per twitter.

Marçal Fontanals – FCC / Foto: FCC

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix