La Federació Catalana de Petanca posa fí a la temporada

Imprimeix

Va tenir lloc al restaurant Tres Molinos d’Esplugues de Llobregat l’acte de cloenda de la temporada i el lliurament de trofeus, premis i reconeixements a clubs i esportistes. Van assistir més de 250 persones on cal destacar la presència del Conseller d'Interior, Felip Puig.

Com en passades edicions es van lliurar els diplomes amb medalla d’argent –foto-, als clubs que el 2012 han assolit 25 anys d’afiliació a la Federació Catalana de Petanca, entre d’altres Can Boada, Santa Eulàlia, Centre Font Verda, Navarcles i Mangraners.

Es va fer entrega també d’un diploma, als clubs que s’han proclamat Campions d’Espanya: Barberà del Vallès (Tripletes de 2ª cat.), La Palmera de Sant Martí (Dobletes de 1ª), Santa Coloma (Lliga de Clubs) i Botxes Canet (Dobletes Masculina) i a les Seleccions Catalanes (Lliga de Comunitats), que també son campiones, en ambdues categories: masculina i femenina.

I com és habitual es va fer entrega dels trofeus als clubs Campions de la Lliga Provincial 2011-2012 i Lliga Catalana així com de la copa als clubs campions i subcampions dels campionats de Catalunya i Fase Prèvia 2012, en totes les categories.

Marçal Fontanals - FCP / Foto: FCP