Tània Álvarez boxejarà al Madison Square Garden de Nova York

Imprimeix

La boxejadora sesrovirenca, que es convertirà en la primera dona espanyola combatre en un escenari com l’americà, s’enfrontarà aquest dissabte 4 de febrer a l’australiana Skye Nicolson

Tània Álvarez ja es troba a Nova York. Aquest dissabte 4 de febrer s’enfrontarà a la campiona australiana Skye Nicolson en el Madison Square Garden, lloc emblemàtic en el món de la boxa. Serà la primera vegada que una dona espanyola combatrà en un escenari com aquest i lluitarà per guanyar el Campionat WBC Silver en el pes ploma. En la seva carrera com a professional, la boxejadora de Sant Esteve Sesrovires es manté invicte, ja que ha guanyat els set combats que ha disputat. “Boxejar en el Madison Square Garden no em pressionarà. Ho estic duent molt bé, no sé si és perquè encara no soc conscient del tot. No vull obsessionar-me per com es desenvoluparà el combat", explica. Si és capaç de guanyar l’australiana aconseguirà el passaport pel títol mundial.

63c323e11c591

Durant aquesta setmana, Álvarez, batejada com ‘La Violència’ s’entrenarà de forma suau. Ahir i avui dijous té previst atendre els mitjans de comunicació. Divendres serà el pesatge i dissabte serà el gran dia del combat. La sesrovirenca s’ha preparat el combat  a fons sota les ordres del seu entrenador Toni Moreno.

Tània Álvarez es va iniciar el 2016 en el món de la boxa. L’any 2019 va pujar al ring com a amateur i el 2021 va debutar com a professional. En la seva curta i intensa carrera com a professional de la boxa ha disputat set combats, que ha resolt amb set victòries, una d’elles per KO.

Screenshot 20211225 180842

Aquest cop la seva rival serà Skye Nicolson, sis anys més gran que ella i amb una medalla de bronze al Campionat del Món, un or als Jocs de la Commonwealth i cinc victòries com a boxejadora professional. Nicolson també va participar en els Jocs Olímpics de Tòquio.

Redacció / Fotos: Arxiu