Noèlia Rastrero, 53a a la Copa del Món Qubica-AMF de bowling

Va ser el primer cop que la jugadora del Seven 3 de Sant Esteve Sesrovires participava en aquesta competició.

Moisés Pérez i Noèlia Rastrero, representants de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, es van classificar en la vint-i-novena i cinquanta-tresena posició respectivament, a la 48a Copa del Món Qubica-AMF, un dels torneigs més prestigiosos d’aquest esport, on van participar 151 jugadors (82 homes i 69 dones) de 82 federacions. Rastrero, del Seven 3 Club Bowling de Sant Esteve Sesrovires, debutava en aquesta competició I va assolir un total de 3.553 pals (177,65 de mitjana). Des del 2008, la Federació Catalana de Bitlles i Bowling participa en aquest prestigiós torneig. Les 24 pistes de Sky Bowling de Wroclaw (Pòlonia) van acollir la competició, del 24 de novembre al 2 de desembre.