‘El Cuc’ va posar el punt i final a la Copa Catalana de marxes

Diumenge 25 de novembre es va celebrar la 49a edició de la Marxa d'orientació “El Cuc”, organitzada per la UEC Cornellà de Llobregat. La sortida i l’arribada de la marxa, la darrera del calendari 2012 de la Copa Catalana de Marxes Tècniques i de Regularitat, va ser a l’àrea de pícnic de les Arenes (Castellar del Vallès) i va transcórrer per dins del Parc Natural de Sant Llorenç de Munt i l’Obac.

Els guanyadors de la prova van ser Atilà Costa i Josep Coll Prat, del Club Centre Excursionista Avinyó, seguits per Miquel Llobet i Josep Chaves, del Club Centre Excursionista Avinyó i per Antoni Monrós i Elisenda Gil, del Club Muntanyenc L’Hospitalet.

Pel què fa a la general final de la Copa, finalment ha estat encapçalada per Atilà Costa i Josep Coll, del Club Centre Excursionista Avinyó. Han completat el podi Joan Viladrich i Josep M. Costa i Miquel Llobet i Josep M. Chaves, de la mateixa entitat del Bages, mentre que la general per equips un any més ha tornat a ser pel CE Avinyó.