El superderbi santjoanenc es tenyeix de color blaugrana

El Barça va demostrar una gran superioritat davant el Levante Las Planas i es va imposar per 7-0

Històric partit entre els conjunts del mateix municipi. Barça i Levante Las Planas van protagonizar en segon enfrontament de la temporada en un superderbi santjoanenc correspondent a la setzena jornada de Lliga de Primera Divisió Femenina. Un duel Desigual on només va haver un color a l’Estadi Johan Cruyff. I aquest va ser el blaugrana. Les de Jonatan Giráldez van sumar la cinquantena victòria consecutiva a la competició.

Captura de pantalla 2023 01 26 a las 7.57.03

Captura de pantalla 2023 01 26 a las 7.57.33

El derbi es va decidir ja en la primera part, on el Barça va aconseguir tres gols que deixava el partit molt difícil pel Levante Las Planas. A la segona part, el conjunt local no va abaixar el seu ritme de joc i va aconseguir quatre gols més.

Abans de l’inici del partit, l’equip de Ferran Cabello va fer el passadís d’honor al Barça com a recent guanyador de la Supercopa Femenina. A més, la xinesa Lina Yang es va estrenar sortint de titular.

Captura de pantalla 2023 01 26 a las 7.57.59

Captura de pantalla 2023 01 26 a las 7.57.42

Fitxa tècnica

FnVteP2WAAA rvq

Barça: Gemma Font; Marta Torrejón (Bronze, 67’), Paredes, Laia Codina, Rábano, Patri Guijarro (Maria Pérez, 46’), Claudia Pina (Aitana, 67’), Vicky López, Crnogorcevic (Emma Ramírez, 57’), Oshoala i Roflö (Mariona, 46’)

Levante Las Planas: Doris Bacic; Esther Martín-Pozuelo, Struck (Mora, 64’), Berta Bou (Corral, 54’), Nuria (Laia Parera, 46’), Yasmin Mrabet, Laura Martínez, Lina Yang, Chikwelu, Elena Julve (Uribe, 54’) i Mari Paz (Muth, 72’)

Gols: 1-0 (9’): Crnogorcevic. 2-0 (24’): Oshoala. 3-0 (41’): Crnogorcevic. 4-0 (48’): Vicky López. 5-0 (56’): Oshoala. 6-0 (63’): Oshoala. 7-0 (74’): Mariona.

Àrbitre: Luna Varo, del col·legi andalús. Va amonestar amb targeta groga les visitants Esther Martín-Pozuelo, Chikwelu i Mrabet

Estadi: Johan Cruyff. Un total dde 2.970 espectadors.