L’Ajuntament de Gavà millorarà la Zona Esportiva de Can Torelló

Imprimeix

L’actuació, que s’allargarà fins a finals d’any, té un pressupost 1,2 milions d’euros i inclou la substitució de la gespa al camp de futbol 1, la millora energètica i la reordenació de la zona d’aparcament i dels accessos

La Zona Esportiva de Can Torelló, a Gavà, ha iniciat un procés de remodelació que, amb una inversió d’1.200.000 euros suposarà un salt qualitatiu en el conjunt de les instal·lacions i l’accés a aquestes. La intervenció s’allargarà fins a finals d’any i es desenvoluparà per fases.

torello 2

La primera fase, ja en execució, consisteix en la pavimentació d’accessos. Aquests treballs també s’acompanyen de l’arranjament de la zona d’esbarjo i dels jocs infantils.  Aquesta primera fase vindrà seguida de la renovació de la gespa artificial del camp 1 de futbol, que es preveu que comenci a mitjans febrer. La remodelació de Can Torelló continuarà amb la reordenació i millora de la zona d’aparcament, al mes de juliol coincidint amb el parèntesi de les competicions esportives per les vacances estivals.

1915019Master

Captura de pantalla 2023 01 24 a las 21.59.52

Més del 50% de la inversió anirà destinada a la millora de l’eficiència energètica de l’equipament, que compta amb més de 2.500 usuaris d’escoles esportives i clubs locals de dilluns a divendres, i una mitjana d’un 1.000 durant els camps de setmana.

torello 3

L'alcaldessa Gemma Badia ha explicat que “aquesta és una obra molt esperada i dona resposta a diferents peticions de les entitats esportives i persones usuàries. Així, millorem l’accessibilitat i la mobilitat i canviem la gespa del camp 1. A més, millorarem l’eficiència energètica, cosa que permetrà reduir el consum a la meitat.”

Redacció / Fotos: Arxiu-Aj. Gavà