Douae Ouboukir, campiona de Catalunya de cros

L’atleta santjustenca va aconseguir a Mataró el seu tercer títol de la competició

La Federació Catalana d’Atletisme i el CA Lluïsos de Mataró van organitzar una nova edició del Campionat de Catalunya de cros, enguany va arribar a la 104a edició, amb la cursa sènior femenina arribant a la 67a edició. La competició es va celebrar en el marc del 52è cros Ciutat de Mataró, on van participar més de 800 atletes des de la categoria Sub 8 fins a la categoria sènior.

FmliWQnXoAAAmmr

A la cursa sènior femenina, hi va haver la presència d’atletes que ja havien aconseguit èxits en darreres edicions. La guanyadora de la prova va ser la santjustenca Douae Ouboukir, amb un temps de 35’26’’, aconseguint el seu tercer títol en aquesta l’especialitat atlètica. Mireia Guarner, del CA Manresa, va entrar en segona posició, amb 35’33’’, deixant amb el bronze a Laura Rodríguez, amb una marca de 35’51’’.

Redacció / Fotos: Arxiu