Viladecans va tornar a ser la capital de la marxa catalana

Es va celebrar la trentena edició amb Òscar Martínez (Cornellà Atlètic) i Paula López (Aldhara Lleida) com a guanyadors de la cursa sènior

El Club Atletisme Viladecans va organitzar una nova edició del Gran Premi de marxa de Viladecans, una de les clàssiques catalanes del calendari de la disciplina atlètica, que enguany arribava a la trentena edició. Més d’un centenar d’atletes, distribuïts en vuit categories, van prendre la sortida de les diferents curses que es van celebrar al parc de la Torre-roja del municipi baixllobregatí.

Captura de pantalla 2023 01 16 a las 16.19.16

A la cursa sènior masculina, la victòria va ser per l’Óscar Martínez, del Cornellà Atlètic, un dels catalans més destacats. Va tancar els deu quilòmetres amb un temps de 43’55’’. D’altra banda, l’atleta de l’Aldahra Lleida, Paula Juárez, va obtenir la victòria a la cursa sènior femenina, amb una marca de 47’13’’. En segona posició va entrar l’atleta internacional de L’Hospitalet Atletisme, Mireia Urrutia, que va fer un registre de 48’08’’. En tercer lloc va acabar l’atleta del Cornellà Atlètic, Beatriz Cantero, amb 51’26’’.

Captura de pantalla 2023 01 16 a las 16.19.52

Francesc Rodríguez, de l’UGE Badalona, i Marta Nogueira, de l’Aldahra Lleida, van ser els guanyadors a la categoria màster. Lluc Serrat i Ona Martín es van emportar els títols a la categoria Sub 20. A la categoria Sub 18, l’atleta del CA Tarragona, Júlia Suárez, va sumar la victòria final, amb Ian Molina, del CA Laietània, com a primer classificat a la cursa masculina.

Redacció / Fotos: Aj. Viladecans (TV)