Més de 700 atletes es donen cita a la cursa Cinc Cims de Corbera

Víctor Mier i Núria Gil, en els 27 km, i Jordi Gallego i Mireia Suñé, en els 10 km, van ser els guanyadors de l’edició d’enguany

Corbera de Llobregat es va citar, ahir diumenge 15 de gener, amb una nova edició de la Cinc Cims. Més de 700 atletes van participar en aquesta prova esportiva, que representa una gran festa per al municipi baixllobregatí.

En la distància dels vint-i-set quilòmetres, el guanyador va ser Víctor Mier, de l’Oriente Atletismo, amb un temps de 2h00’04’’. Alejandro Villarino (Merrell, 2h00’29’’) i Andreu Cufi (Associació Excursionista Xirucaires Salt., 2h02’11’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la primera classificada va ser Núria Gil (CE L’Areny-Team Asics, 2h19’16’’). El podi el van completar Laura Salas (2h40’48’’) i Martina Fuster (2h42’03’’).

7L3A4831

D’altra banda, en els deu quilòmetres, el vencedor en la categoria masculina va ser Jordi Gallego, del CF Viladecavalls, amb un temps de 44’20’’. En segona posició va finalitzar Rubén López (Olllu Racers, 45’23’’) i en tercera posició, Josep Cantos (Triatló L’Hospitalet, 45’47’’). Mireia Suñé es va imposar en la categoria femenina. L’atleta valliranenca va fer un registre de 55’50’’. Liliana Cunha (Fasttriatlón, 56’12’’) i Paqui Miranda (Ultreia Team, 57’00’’) van completar el podi.

Cal recordar que l’edició d’enguany va tenir un motiu solidari, ja que els participants en les curses van córrer per l’esclerosi múltiple. Una part de la recaptació anirà destinada a l’associació La Llar, que es cuida d’atendre les necessitats de les persones que pateixen aquesta malaltia.

Redacció / Fotos: Cinc Cims (Arxiu)