La Cinc Cims 2023 correrà per l’esclerosi múltiple

Imprimeix

La prova atlètica, que se celebrarà aquest diumenge 15 de gener a Corbera de Llobregat, tindrà dos recorreguts (27 i 10 quilòmetres)

Aquest diumenge 15 de gener se celebrarà a Corbera de Llobregat una nova edició de la Cinc Cims. La prova atlètica tindrà el seu vessant més solidari, ja que es correrà a favor de l’esclerosi múltiple. Els organitzadors donaran suport i una donació econòmica a l’associació La Llar, entitat que es cuida d'atendre les necessitats de les persones que tenen aquesta malaltia que, actualment, encara no té cura.

cache 74381677

IMG 3219

La competició tindrà dos recorreguts amb sortida i arribada a l’escola Jaume Balmes del municipi baillobregatí. Un dels traçats tindrà una distància de vint-i-set quilòmetres amb un desnivell de 1.325 metres. L’altre, de deu quilòmetres, serà de 340 metres de desnivell i anomenat Cim.

DSCF1661

cache 32589672

P1390315

La Cinc Cims es desenvolupa en un entorn natural, a vint quilòmetres de Barcelona. Corbera de Llobregat és una localitat envoltada de bosc típicament mediterrani i aquest és el terreny per on es fa la pràctica totalitat de la cursa, el qual està declarat com Espai d’Interès Natural de les Muntanyes de l’Ordal.

Redacció / Fotos: Cinc Cims