La Cinc Cims 2023 correrà per l’esclerosi múltiple

La prova atlètica, que se celebrarà aquest diumenge 15 de gener a Corbera de Llobregat, tindrà dos recorreguts (27 i 10 quilòmetres)

Aquest diumenge 15 de gener se celebrarà a Corbera de Llobregat una nova edició de la Cinc Cims. La prova atlètica tindrà el seu vessant més solidari, ja que es correrà a favor de l’esclerosi múltiple. Els organitzadors donaran suport i una donació econòmica a l’associació La Llar, entitat que es cuida d'atendre les necessitats de les persones que tenen aquesta malaltia que, actualment, encara no té cura.

cache 74381677

IMG 3219

La competició tindrà dos recorreguts amb sortida i arribada a l’escola Jaume Balmes del municipi baillobregatí. Un dels traçats tindrà una distància de vint-i-set quilòmetres amb un desnivell de 1.325 metres. L’altre, de deu quilòmetres, serà de 340 metres de desnivell i anomenat Cim.

DSCF1661

cache 32589672

P1390315

La Cinc Cims es desenvolupa en un entorn natural, a vint quilòmetres de Barcelona. Corbera de Llobregat és una localitat envoltada de bosc típicament mediterrani i aquest és el terreny per on es fa la pràctica totalitat de la cursa, el qual està declarat com Espai d’Interès Natural de les Muntanyes de l’Ordal.

Redacció / Fotos: Cinc Cims

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
140

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix