Faissal El Meziani i Inés Mota guanyen la Cursa de Reis de Cornellà

La prova atlètica dels cinc quilòmetres, va aplegar prop d’un miler de participants

Faissal El Meziani, en la categoria masculina, i Inés Mota, en la femenina, van ser els guanyadors de la vuitena edició de la Cursa Solidària de Reis de Cornellà de Llobregat que es va celebrar ahir 8 de gener. La prova atlètica, organitzada per CorreSolidaris i la primera que se celebra al Baix Llobregat el 2023, va aplegar prop d’un miler de participants.

L’atleta de l’Amisi va invertir un temps de 15’10’’ per recórrer els cinc quilòmetres. Chakir El Hamdouni (Amisi, 15’40’’) i Francesc Escolà (CClub Trialó Cornellà, 15’48’’) van ser segon i tercer respectivament. D’altra banda, l’atleta del Pcteam, va fer un registre de 18’23’’. Van completar el podi Marta Mesalles (Fondiesteam, 18’34’’) i Mireia suñé (18’47’’). També es va celebrar una sortida inclusiva, diverses curses infantils així com una Caminada Popular.

DSC04200

DSC04237

DSC05697

Un dels objectius solidaris dels diferents actes de la Cursa de Reis va ser la recollida de joguines per als més desafavorits, que seran lliurats a la Creu Roja de Cornellà, encarregada de la distribució. L’altra finalitat va ser la recaptació de fons que enguany anirà destinada a la Fundació Tot de Cor, que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials a la seva educació.

Redacció / Fotos: JJVico