El Cornellà Atlètic, a dos fronts en el Campionat de Catalunya indoor

Imprimeix

Els equips masculí i femení tenen opció de pujar al podi d’una competició que se celebrarà aquest diumenge a Sabadell

La Federació Catalana d’Atletisme organitza aquest diumenge a Sabadell una nova edició del Campionat de Catalunya de Clubs de Pista Coberta, una competició dividida en dues finals, B i A, d’una sola jornada. Un total de trenta-dos equips de vint clubs diferents prendran part durant tot el dia de la competició, començant al matí per la final B i seguint a la tarda amb la final A. Cal destacar la presència del Cornellà Atlètic i el CA Sant Just.

La Final A tindrà a diversos equips amb opcions de podi. D’entrada, a nivell masculí, la temporada passada vam tenir al podi a Barça, Agrupació Atlètica de Catalunya i l’Hospitalet Atletisme, tres equips que tornaran a ser capdavanters juntament amb ell Cornellà Atlètic, amb clares opcions de lluitar les primeres posicions. Entre els atletes destacats de l’equip hi ha Bernat Canet (foto), Àlex Salas, Marc Gale o Jaime Guerra. A més, a la categoria masculina, Aldahra Lleida, CA Igualada, Avinent Manresa i Barcelona Atletisme també participaran de la Final A, aquest darrer després de l’ascens la temporada passada.

bernat campio

A la categoria femenina, l’Avinent Manresa, guanyador la temporada passada, parteix amb avantatge juntament amb el Barça i Agrupació Atlètica, amb L’Hospitalet Atletisme i Cornellà Atlètic seguint les seves passes. Irene Clemente (foto) i Carla Gascón seran les representants destacades del club baixllobregatí. D’altra banda, a la categoria femenina, el CA Tarragona també serà un dels equips destacats, amb l’Aldahra Lleida i CA Igualada.

Captura de pantalla 2023 01 05 a las 17.51.59

A la Final B, dos equips tindran l’opció d’ascens a la Final A, un de masculí i un altre de femení. Unió Colomenca, JA Sabadell i Andorra Atletisme seran els tres clubs amb un equip a cada categoria, a banda del CA Tarragona, que amb el femení a Final A tindrà el masculí a Final B, i el Barcelona Atletisme, justament en el cas contrari. UA Terrassa, CA Granollers, CE Universitari i CA Montornès completaran la final masculina i CA Vic, GEiEG, CA Laietània i CA Sant Just, la femenina.

Redacció / Fotos: Cornellà Atlètic-Arxiu