Doblet blaugrana en el 59è Trofeu Molinet de minibàsquet

Imprimeix

El Barça es va proclamar campió en categoria masculina i femenina a Sant Feliu de Llobregat

Punt final al torneig més antic del país i únic a Europa. El 59è Trofeu Molinet de minibàsquet, disputat al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat, ja té campions.

final 2.molinet

final 3 molinet

El Barça CBS va aconseguir el títol en la categoria femenina en derrotar el Tecnocasa Femení Sant Adrià FSA A per 65 a 89. Les blaugrana van dominar la final i va revalidar el títol assolit en l'anterior edició. El conjunt santfeliuenc va arrencar el matx decisiu amb un parcial de 3-10 i sempre va anar per davant, tot i que les adrianenques es van poder refer (35-43 al descans). En la represa el Sant Adrià va arribar a acostar-se a només 5 punts (44-49), però un parcial de 2-10 del Barça CBS (46-59) va tornar a obrir una escletxa en el marcador que ja ha estat definitiva. En els partits pel tercer lloc i el quart lloc, la UE Mataró FM-MAF es va imposar al Joventut Badalona per 58-68 i es va endur la tercera plaça del torneig femení.

final 6 molinet

final 7 molinet

En la categoria masculina, la victòria també va ser blaugrana. El Barça no va donar opció al Joventut de Badalona A i va obtenir la final amb autoritat (61-111). Els blaugrana van protagonitzar una sortida fulgurant (2-20) i sempre van tenir el matx sota control. Els verds-i-negres van intentar aixecar el cap després d'aquest mal inici, però sempre van anar a remolc i no van poder capgirar la dinàmica del partit. Al descans el Barça ja manava per 24-59 i en la segona meitat res no va canviar. El duel per al tercer lloc entre el UE Mataró Abaden-MAM i el Basket Almeda va acabar decantant-se pels del Maresme, que es van imposar als de Cornellà de Llobregat per 11 punts de diferència (76-65). 

final 4 molinet

Semifinals

Les adrianenques van assolir la classificació en guanyar en semifinals al Joventut de Badalona per 72-64, mentre que les blaugrana s'han imposat a la UE Mataró FM-MAF per 76-29. En la categoria masculina, els verd-i-negres van vèncer a la UE Mataró Abaden-MAM per 75-58, mentre que el conjunt blaugrana va fer el mateix davant del Basket Almeda (84-34). 

Redacció / Fotos: FCBQ