Joventut de Badalona i Basket Esplugues, campions del 22è Torneig Cadet

La competició de bàsquet de formació es va celebrar del 27 al 29 de desembre

Joventut de Badalona, en la categoria masculina, i el Basket Esplugues, en la femenina, es van proclamar campions del XXII Torneig Cadet Ciutat d’Esplugues que es va celebrar del 27 al 29 de desembre al municipi baixllobregatí. Els verds-i-negres van guanyar a la final a l’UCAM Múrcia. Martín Rojas (UCAM Múrcia) es va proclamar MVP del torneig. Mentrestant, les amfitriones van imposar-se davant el CB Viladecans també a la final. Els organitzadors no van designar MVP femení to i ser un quadrangular. D’altra banda, des del club i l’Ajuntament van voler donar-li un caràcter solidari convidant a la Selecció Cadet d’Ucraïna en categoria masculina.

FlOlrQ9XoAAt jH

FlNYlt3XkAEtHlL

FlOlr7NX0AM cTb

Captura de pantalla 2022 12 30 a las 10.21.54

Semifinals

Després de disputar-se la fase de grups, es va disputar les semifinals. En la categoria femenina, el CB Viladecans va accedir a les semifinals després de guanyar al CB Sant Andreu per 51-54. Mentrestant, el Basket Esplugues, amfitrió del torneig, va imposar-se davant el Bàsquet AESE de l’Hospitalet per 60-57.

A la categoria masculina, el Joventut de Badalona va vèncer al Bàsquet Manresa per 64-43 i va obtenir el passaport per a la final. A l’altre semifinal va guanyar l’UCAM Múrcia davant el JAC Sants per 67-52.

Redacció / Fotos: Aj. Esplugues-Basket Esplugues