La Cursa Solidària de Reis de Cornellà obre la temporada 2023 al Baix

Imprimeix

Se celebrarà el pròxim 8 de gener i està organitzada per CorreSolidaris

Aquest pròxim 8 de gener se celebrarà la Cursa Solidària de Reis de Cornellà de Llobregat, que enguany arriba a la vuitena edició. La jornada, organitzada per CorreSolidaris amb la col·laboració de l’Ajuntament, aplegarà la Caminada Popular (09:40h), la Sortida Inclusiva (09:50h), la Cursa Open 5 Km (10:00h) i les Curses Infantils (11:30h). Les sortides de las diferents proves es faran des de la plaça Catalunya de Cornellà de Llobregat. La prova Open de 5 Km, serà cronometrada per l’empresa Championchip i formarà part de la Lliga Internet. Les inscripcions ja són obertes.

cursa reis 5

cursa reis corne 1

Joguines i recaptació

Un dels objectius solidaris dels diferents actes de la Cursa de Reis és la recollida de joguines per als més desafavorits, que seran lliurats a la Creu Roja de Cornellà, encarregada de la distribució. Es podran lliurar les joguines en recollir el dorsal i el mateix dia de l’acte. Les joguines no han de ser bèl·liques, ni sexistes, i han de ser noves o en estat impecable. 

corresolidaris corne 3

corresolidaris 10

L’altra finalitat és la recaptació de fons que enguany aniran destinats a la Fundació Tot de Cor, que desenvolupa la seva activitat amb alumnes amb necessitats especials a la seva educació. L’organització donarà el 100% de la recaptació.

Redacció / Fotos: CorreSolidaris