José Gálvez es querella contra Miguel Ángel Ventura

Imprimeix
José Montilla, expresident de la Generalitat de Catalunya, podrà votar a les eleccions de la UE Cornellà, i nou acte vandàlic.

El gabinet de premsa de la candidatura de José Gálvez ha posat en coneixement a la nostra redacció el següent comunicat:

“Aquest twit –foto inferior- del Sr. Miguel Ángel Ventura, exvicepresident del club, confirma les sospites de la candidatura GalvezPresident. Després de l'assetjament i enderrocament que ha realitzat mitjançant calúmnies contínues, amenaces vetllades i recursos interminables a la FCF, s'ha dignat a destapar les seves veritables intencions: intentar per tots els mitjans inhabilitar al Sr. Gálvez i/o que no es realitzessin eleccions; sent coneixedor que la candidatura del Sr. Gálvez havia estat avalat per gairebé tres vegades més socis/as que la del Sr. Talavera. Primer es va presentar com a precandidat. Mai va arribar a recollir les seves fulles d'avals. Va fer tot el possible i impossible per anul·lar al Sr. Gálvez. I el que és pitjor, ha estat utilitzant la FCF para les seves maniobres, amb la consegüent pèrdua de temps i diners que això significa. Ara podria entendre's el seu afable menjar en un restaurant de Almeda/ Cornellà amb el Sr. Manzano (directiu esportiu cessat de la UE Cornellà per males pràctiques), Sr. José Cruz (comptable de la UE Cornellà que va dimitir davant la desaparició de la documentació del club) i Sr. César (entrenador de porters que va dimitir davant el cessament del Sr. Manzano i íntim d'aquest). Pensem que la FCF hauria de prendre cartes en l'assumpte, atès que aquest tipus de situacions irregulars no s'haurien de permetre”.

/>

La redacció també ha sabut que el candidat José Gálvez ha posat una querella al jutjat de Cornellà de Llobregat a l’exvicepresident, contra Miguel Ángel Ventura, “per difamació i calúmnies”. D’altra banda, la Federació Catalana de Futbol ha dictaminat com a vàlid l’aval de José Montilla, expresident de la Generalitat de Catalunya i exalcalde de Cornellà, i per tant la junta electoral haurà de donar com a bo l’aval a favor de José Gálvez i, per tant, el ara senador podrà exercir el seu dret a vot a les properes eleccions a la presidència de la UE Cornellà.

Segons també informa el gabinet de premsa de la candidatura de José Gálvez “Joaquín Jaén, soci i component de la candidatura de GalvezPresident, va patir en el seu establiment un acte vandàlic amb pintades a la porta del seu negoci. Aquest fet s’afegeix a la tèrbola campanya electoral plena d’extorsions, coaccions, amenaces, rodes punxades, actes vandàlics, sabotatges, denúncies, etc… que està patint la candidatura de GalvezPresident. Joaquín Jaén ha posat en coneixement aquests fets a les autoritats pertinents”. Segons em pogut saber, els Mossos d’Esquadra estan investigant els fets i són coneixedors de qui poden ser les pitandes.

I per últim, la candidatura de José Gálvez denuncia que “monitors de diferents categories i pares de jugadors estan sent amenaçats verbalment per persones de l’entorn de la candidatura d’Àlex Talavera. Fins a la nostra redacció ens ha arribat la gran preocupació que hi ha entre els components de la candidatura de José Gálvez per aquesta escalada de tensió “per part de la candidatura d’Àlex Talavera pot arribar a situacions que podrien ser tràgiques si algú no fa alguna cosa. Aquests fets ho hem posat en coneixement de l’Ajuntament de Cornellà”.

Marçal Fontanals / Foto: GP