Arrenca el 59è Trofeu Molinet de minibàsquet

Sant Feliu de Llobregat és l'escenari, un any més, de la competició més antiga del país i únic a Europa

Sant Feliu de Llobregat torna a ser, per quarta temporada consecutiva, la seu d’un 59è Trofeu Molinet de minibàsquet organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) en col·laboració amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i amb el Club Bàsquet Santfeliuenc, que es celebra del 27 de desembre de 2022 al 4 de gener de 2023. El Trofeu Molinet és el tradicional torneig de minibàsquet que arriba durant les festes nadalenques i es caracteritza per ser el més antic del país i únic a Europa i perquè ha comptat amb la participació de jugadors i jugadores, alguns dels quals, es troben disputant les lligues més importants d'Europa i del món.

HUJPt6qXJ29q7RdO

Del 27 al 31 de desembre de 2022 es juga la Fase Prèvia a Sant Feliu de Llobregat, mentre que la Fase Final tindrà lloc del 2 al 4 de gener de 2023. El primer classificat de cada grup de la Fase Prèvia femenina i masculina accedirà a la Fase Final, que es celebrarà al Palau Juan Carlos Navarro del municipi santfeliuenc.

Una edició més, el torneig comptarà amb la contribució del canal MyPlay, que s'encarrega de retransmetre en directe i de forma ininterrompuda, a través de la seva aplicació, previ registre gratuït, tots els partits femenins i masculins, excepte les finals. I és que La Xarxa també aposta, un any més, pel Bàsquet Català formatiu i emetrà en directe les finals femenina i masculina del 59è Trofeu Molinet de minibàsquet, a través de la seva plataforma XALA!.

FOTO CAMPIONS 58 MOLINET 1024x423

A la darrera edició del Trofeu Molinet de minibàsquet els equips campions van ser el Barça CBS en noies i el Basket Almeda en nois, en superar la Unió Esportiva Mataró (86-104) i el SESE (84-78) en les seves respectives finals.

Redacció / Fotos: FCBQ

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
168

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix