Doble enfrontament de les Lleones al Baldiri Aleu de Sant Boi

Imprimeix

Les seleccions de Rugbi XV Absoluta i Sub 20 s’enfrontaran davant Itàlia en el dos amistosos

Les seleccions femenines de Rugbi XV Absoluta i la Sub 20 jugaran el pròxim 11 de febrer davant Itàlia un doble amistós a Sant Boi de Llobregat. El Baildiri Aleu viurà una jornada històrica per al rugbi espanyol en acollir el primer partit d'una selecció femenina de rugbi XV en categoria de formació.

1502987365 410421 1502987439 noticia normal

Les dues trobades, que es disputaran a les 13.00 en el cas de les S20 i a les 17.00 per a la categoria absoluta. Per al director tècnic femení, José Antonio Barrio, el primer partit de la història de la Sub 20 “constata el camí que estem portant totes les federacions, en comú amb World Rugbi, del calendari global i que acabarà amb la creació d'una nova competició específica per a equips Sub 23 i Sub 20.” 

WDD0494 scaled

Reconeixement

D’altra banda, la Unió Esportiva Santboiana va rebre ahir el Premi Honorífic Joan Sardà per la defensa durant més de cent anys dels valors i compromisos que abandera aquest guardó.

reconeixement uesantboiana

Joan Sardà va ser una figura significada del paisatge polític santboià, des dels anys vint del segle passat a la seva mort el 27 de desembre del 2002. Va ser el transmissor a generacions més joves del significat i dels valors de la generació que va portar la república i que la va haver de defensar contra el feixisme. 

Redacció / Fotos: FER-UES