Èxit de participació a la XLIV Trobada de Centres Educatius de Nadal

Imprimeix

Un millar d'alumnes es van aplegar al Parc Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat el passat dimecres 14 de desembre

Amb aquesta jornada el Consell Esportiu del Baix Llobregat va pretendre fomentar la pràctica esportiva des d'un vessant recreatiu i educatiu. Es tracta d'una ocasió única per compartir experiències fora de l'entorn habitual dels nois i les noies. En aquesta edició s’ha comptat amb la participació de l'alumnat de 5è i 6è de Primària i de 1er, 2on i 3r de Secundària de dotze escoles i instituts de la comarca: Col·legi Bon Salvador, Escola Salvador Espriu, Escola Arquitecte Gaudí, Escola Miquel Martí i Pol i l'Institut Olorda de Sant Feliu de Llobregat, l'Institut Sant Andreu de Sant Andreu la Barca, l'Institut de Cervelló de Cervelló, l'Institut Marianao i l'Escola Can Massallera de Sant Boi de Llobregat, l'Institut Mª Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat, l'Institut Escola Torrelles de Torrelles de Llobregat, l'Institut Mediterrània de Castelldefels, i l'Institut La Mallola d'Esplugues de Llobregat. L'activitat es va portar a terme en un entorn fantàstic de la nostra comarca com és el Parc de Torreblanca de Sant Feliu de Llobregat.

Fj8PSe XwAIcdJX

Fj87e8BXwAEk9ho

Durant la jornada, l'alumnat va poder gaudir de diferents esports (futbol, voleibol, shootball i korfbal entre altres) i de la zona lúdica (castells inflables, cúrling, bàsquet, tennis taula, escacs gegants, etc.).

Fj8PSe5XEAAw082

Fj8PSe XkAM ZAf

Menció especial a la col·laboració en aquest esdeveniment de l'alumnat dels Cicles Formatius d'Ensenyament i Animació Socioesportiva de l'Institut les Salines del Prat i l'Institut Joaquim Blume d'Esplugues de Llobregat. Més de seixanta estudiants van dinamitzar el joc dels gairebé 1.000 participants, esdevenint una peça clau de la jornada. La jornada va estar marcada pel bon ambient i la companyonia entre tots els assistents.

Fj7b8r WQAAvPPi

Redacció / Fotos: CEBLLOB