Els clubs de futbol del Baix Llobregat mostraran la seva cara més solidària

Imprimeix

Organitzen la segona edició del repte ‘Cap infant fora de joc’ per recaptar joguines per a nens i nenes de famílies amb altra vulnerabilitat

La Fundació de la Federació Catalana de Futbol i la Creu Roja Joventut organitzen conjuntament aquest dissabte 17 de desembre la segona edició del repte solidari ‘Cap Infant Fora de Joc’, amb l’objectiu de recollir el màxim de joguines noves per a infants de famílies amb alta vulnerabilitat i que pertanyen al programa de pobresa extrema de Creu Roja. Per fer-ho possible, la iniciativa comptarà amb la participació de setze clubs de futbol i futbol sala de la delegació del Baix Llobregat, que durant aquests dies actuen com a punts de recollida de les joguines.

Captura de pantalla 2022 12 13 a las 13.05.24

La jornada tindrà com a protagonista l’exàrbitre, ultrafondista, responsable del CTA al Baix Llobregat i ambaixador de la Fundació de l’FCF, Hèctor Robas, que correrà una ultramarató de 80 quilòmetres de distància en menys de 10 hores, enllaçant les diferents instal·lacions esportives per completar el repte benèfic.

D’Olesa de Montserrat a Begues

El repte solidari arrencarà dissabte a les 7.30 hores al Pavelló Salvador Boada, a Olesa de Montserrat, i la previsió d’arribada és a les 17.30 hores al Pavelló Jaume Viñas Pi, a la localitat de Begues. Cada club ha de fer una crida prèvia a famílies, jugadors/es i staff del club per tal que el dia 17 de desembre Héctor Robas pugui recollir les joguines i els llibres donats per al repte quan arribi al camp o pavelló corresponent.

Captura de pantalla 2021 12 12 a las 9.32.26

El timing i recorregut previst de la ultramarató a càrrec d’Héctor Robas són els següents:

Captura de pantalla 2022 12 13 a las 13.06.00

Joguines noves, no bèl·liques i no sexistes

Creu Roja Joventut necessita per aquesta campanya de Nadal i Reis gairebé 70.000 joguines noves per poder atendre prop de 22.000 infants amb gran pobresa d’arreu de Catalunya. Dins de la campanya ‘Cap Infant Fora de Joc’, es recullen tota mena de joguines per infants de totes les edats, però en especial els jocs cooperatius i llibres per a infants de 0 a 3 anys i de 10 a 12 anys.

2022 12 12 12 32 45 WhatsAppImage2021 12 11at142038

Entre els requisits, es demana que les joguines puguin ser noves -per garantir la higiene i seguretat-, no bèl·liques -per evitar comportaments agressius i no tolerants- i no sexistes -per no crear estereotips entre nens i nenes-.

Recepció de joguines

Totes aquelles persones interessades a col·laborar en el repte solidari ‘Cap Infant Fora de Joc’ de la Fundació de l’FCF i la Creu Roja Joventut, poden portar el seu regal a qualsevol dels camps de futbol i pavellons de futbol sala que formen part de la iniciativa, així com a la seu de la delegació de l'FCF al Baix Llobregat, a Cornellà de Llobregat, fins aquest dissabte 17 de desembre, abans del pas de la ultramarató benèfica.

2021 12 11 18 31 33 1V2A8057

L’objectiu d’enguany és superar les 850 joguines que es van donar a la Creu Roja en la primera edició d’aquest repte solidari.

Redacció / Fotos: FCF