Artur Bossy i Mercè Guerra, campions de Catalunya dels 5 km a Viladecans

La quinzena edició de La Sansi va aplegar més d’un miler d’atletes

La quinzena edició de La Sansi de Viladecans, que es va celebrar diumenge 11 de desembre, va aplegar més d‘un miler de participants, amb uns 200 federats i federades. Artur Bossy i Mercè Guerra es van imposar el Campionat de Catalunya dels cinc quilòmetres.

lasansi campions 2

La victòria de la Sansi en categoria masculina va ser per Artur Bossy, amb una marca de 14’17’’, seguit d’Anàs Bakhat (Marroc) amb un temps de 14’32’’ i en tercer lloc l’atleta de La Sansi Dmitrijs Serjogins (Letònia) amb 14’33’’. En la categoria femenina, el triomf va ser per a Mercè Guerra, amb un temps de 16’39’’, seguit de la barcelonina Cristina Silva, amb 16’52’’, i el tercer lloc per Núria Tilló amb 17’11’’.

lasansi campions 3

lasansi campions 4

Els set primers classificats han baixat dels quinze minuts amb 1.020 inscrits a la cursa, amb proves infantils disputades posteriorment, amb un recorregut de 400 i 800 metres. També ha participat com a les últimes edicions “Incluyendo Sonrisas”, el projecte d’esport inclusiu.

Redacció / Fotos: La Sansi-Aj. Viladecans

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
152

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix