Laia Schmid, campiona de Catalunya de l’Ironcat

Laia Schmid, entrenadora del Club Natació Vallirana i membre de l’equip del Club Triatló Vallirana, va quedar segona en la categoria femenina de l’Ironcat, assolint així el reconeixement de la Federació Catalana com a campiona de Catalunya, revalidant el títol aconseguit l’any 2011.

L’esportista valliranenca, anteriorment i durant set temporades, havia estat membre de l’equip femení de waterpolo del CN Vallirana on va aconseguir l’ascens a la Divisió d’Honor estatal, màxim nivell del waterpolo competitiu de clubs a nivell nacional. Posteriorment, sense deixar els seus vincles amb la natació, va passar a formar part de l’equip del Club Triatló Vallirana on ha assolit els èxits esmentats. La victòria el 2011 en l’Ironcat en la llarga distància, s’ha vist refermada novament per la consecució del Campionat de Catalunya aquest 2012.

Marçal Fontanals – AV / Foto: AV

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix