Sant Boi acollirà el primer Torneig Nacional de rugbi inclusiu

Se celebrarà a l'Estadi Baldiri Aleu el pròxim dissabte 10 de desembre

El pròxim dissabte 10 de desembre la Federació Espanyola de Rugbien col·laboració amb la UE Santboiana i Fundació UE Santboiana i la Federació Catalana Rugbi, celebraran la primera edició del Torneig Nacional de Rugbi Inclusiu. L'objectiu és fomentar el creixement del rugbi inclusiu a Espanya i aconseguir el desenvolupament del seu màxim potencial posant especial èmfasi en la col·laboració amb entitats, federacions autonòmiques i clubs.
 
WhatsApp Image 2022 11 22 at 12.49.33
 
Aquesta competició marcarà un punt d'inflexió, ja que per primera vegada es disputarà un torneig nacional en la modalitat de competició per a aquesta categoria oval. Per descomptat, es posarà especial atenció als nivells d'aprenentatge del rugbi i a l'ús de les eines que donin suport a l'activació del reglament i per a vincular-lo al desenvolupament dels jugadors i les jugadores. La competició es desenvoluparà per un sistema participatiu, en el cada equip disputarà tres trobades per dia.
 
Aquest Torneig Nacional tindrà l'objectiu de buscar una pràctica segura en un ambient divertit, amb quatre equips competint i sense cap cost d'inscripció de participació per als clubs. Els equips que participaran seran: El Clan (València), Rugbi Ávila Club (Àvila), Les Abelles (València) i BUC (Barcelona).
Durant la jornada es realitzarà a més el "Curs d'entrenador de Rugbi Inclusiu" orientat a entrenadors/as i facilitadors/as que pretén una millor comprensió dels plans de formació de l'esportista d'un equip inclusiu de la Federació Espanyola de Rugbi. La jornada finalitzarà amb un tercer temps per a tots els participants. La convivència que es realitzi en aquest primer torneig començarà a crear un escenari on els jugadors i jugadores podran gaudir dins i fora de la gespa dels valors del rugbi. Aquest serà només l'inici de la creació d'un "lloc de trobada" per al rugbi inclusiu nacional.
A més, del curs de rugbi inclusiu a Sant Boi de Llobregat, també es va fer un curs de rugbi inclusiu el 3 de desembre a Vitòria i un altre el 17 de desembre a Alacant.
 
Redacció / Foto: FCR
 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix