Comença la Divisió d’Honor Catalana de rugbi masculí

Hi participen els Cocodrils de Viladecans i la UE Santboiana C, que buscaran la fase d’ascens a la Divisió d’Honor B

Aquest cap de setmana arrenca la màxima competició catalana masculina, la Divisió d’Honor Catalana. Els nou millors equips de les lligues catalanes s'enfrontaran durant cinc mesos per disputar-se la corona de campions de Catalunya 2022/23. Entre els quals hi ha els Cocodrils  Rugbi Sales de Viladecans i la UE Santboiana C. A més, el guanyador tindrà el dret de competir a la fase d'ascens a la Divisió d'Honor "B", on ja hi tenim la representació de sis equips de Catalunya.

Fi4ci8uXEAEK2D3

Fi49sNCXgAIMRyR

Enguany repeteixen participació en la DHC cinc equips: el finalista CEU, l'INEF Lleida, el Químic, els Cocodrils i el Barça Blau, tots ells conjunts de playoff la temporada passada. Les cares noves de la competició 2022/23 són la UE Santboiana C, que encara no coneix la derrota aquesta temporada, l'INEF Barcelona, que participarà per primera vegada a la DHC, el Tarragona, que després d'uns anys d'absència torna a la màxima competició, i el VPC Andorra, que ha aterrat amb força en el seu retorn a les lligues catalanes.

Fi9 h7gXEAEa8qT

Aquests nou equips celebraran una primera fase regular, en què s'enfrontaran una vegada contra cada rival, i posteriorment els sis millors equips jugaran els playoffs; el primer i el segon es classifiquen directes a semifinals, mentre el tercer i el sisè i el quart contra el cinquè jugaran uns quarts de final per accedir a semis.

Redacció / Fotos: FCR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix