El CF Olesa convoca una assemblea extraordinària de socis

El CF Olesa ha convocat una assemblea extraordinària pel proper divendres 30 de novembre. Aquest ha estat el dia triat per a que s'anunciï als socis i sòcies assistents la dissolució de l'actual junta directiva i la creació d'una junta gestora que condueixi al club a unes eleccions que estan previstes pel proper mes d'abril. Els socis del club estan citats a les 6 de la tarda en primer convocatòria i a dos quarts de 7 en segona convocatòria al local de la Comunitat Minera Olesana.

La manca de suport i membres a la junta directiva actual del CF Olesa ha estat el detonant per a que l'actual vicepresident de l'entitat, Jose Soldado, hagi pres la decisió de convocar una assemblea extraordinària que provocarà la creació d'una junta gestora que condueixi l'entitat a unes eleccions el proper mes d'abril. Soldado, vicepresident en la junta directiva creada per l'encara president José Manuel García, que va desaparèixer just després d'iniciar la temporada, ha estat l'encarregat de tirar endavant el club tot i la manca de suport.

Tots i els socis i sòcies del CF Olesa estan cridats a l'assemblea extraordinària que es celebrarà el proper 30 de novembre a les 6 de la tarda en primera convocatòria i a dos quarts de 7 en segona convocatòria al local de la Comunitat Minera Olesana.

Marçal Fontanals – AOdM / Foto: FCO

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
165

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix