El Santboià informa als socis de la inspecció d’hisenda

Imprimeix

Dijous passat es va celebrar una assemblea extraordinària de socis del Santboià a la sala polivalent de l’Estadi Joan Baptista Milà per tractar la reclamació d’hisenda que li fa a l’entitat esportiva de futbol i que puja uns 700.000 euros. Segons una nota de premsa emesa pel Santboià “l’assemblea va ser estrictament informativa de cara als socis respecte la inspecció de treball. Havien circulat rumors de que el club podia desaparèixer i es van calmar els ànims. La sanció que ens puguin posar serà al·legada i recurrida tantes vegades com faci falta i, en el cas improbable que finalment es produeixi es pagaria poc a poc, a molt llarg plaç”.

El club reconeix l’ensurt inicial a la reclamació d’hisenda però “la cosa es veu amb una mica més d'optimisme ja que no som un cas aïllat ja que són altres clubs de Segona i Segona B com el Sabadell, Badalona o Prat els que també estan afectats. Nosaltres pensem és una injustícia ja que hisenda inspecciona entitats sense ànim de lucre i que fan una tasca social amb la formació esportiva i humana dels joves i nens”.

Cal destacar que hi ha prevista una reunió properament al l’Estadi Joan Baptista Milà de Sant Boi de Llobregat de presidents o representants dels clubs de Tercera Divisió per informar-lis de la nostra situació perquè estiguin assabentats i amb l’objectiu de “fer pinya”.

Marçal Fontanals – FCS / Foto: FCS