El candidat Àlex Talavera rep el suport de 400 signatures

Imprimeix

Segons explica la candidatura d’Álex Talavera “una majoria de pares i mares s'han arrenglerat amb Talavera en el procés electoral de l'entitat. Representants dels pares i mares del club van lliurar a Álex Talavera una carta, avalada per més de 400 signatures, en què sol·liciten la restitució de la estructura esportiva destituïda per l'anterior mandatari de l'entitat. Els signants de l'escrit, lliurat a Talavera al Nou Municipal durant el partit del juvenil A contra el Nàstic de Tarragona, ja van intentar fer arribar la missiva a l'anterior mandatari del club quan encara ocupava -fora de termini legal- la presidència. Ara, després que Talavera s'hagi mostrat disposat a restituir l'estructura esportiva del club en cas de guanyar les eleccions, els pares i mares han volgut mostrar públicament el seu suport al candidat d' 'Amb el Verd al Cor'”.

El contingut de la carta és el següent:

Sr. President:

En relació amb el seu escrit datat a 27 de Setembre del 2012 -repartit entre entre els pares i mares dels jugadors de futbol base del club -, així com per les diverses informacions i comentaris que s'han anat transmetent per diferents mitjans, entre ells, a través de la pròpia web del club, voldríem traslladar-li la nostra profunda preocupació per les circumstàncies i fets que, sens dubte, poden afectar negativament la imatge i futur de la UE Cornellà.

Som conscients que s'està en un procés preelectoral i que correspon als socis decidir quin model de gestió i de club volen per a la nostra entitat. Per tant, encara que la majoria de nosaltres no tenim vot, sí que sentim aquesta entitat com a nostra. Una entitat a la qual defensem amb orgull i passió, perquè som un exemple en l'àmbit internacional, tant per la seva excel·lent gestió esportiva i econòmica i, com no, pel seu ambient social. El nostre futbol base juga de tu a tu amb les categories dels millors equips nacionals, i fruit d'això, són cada vegada més els jugadors que han passat per la nostra entitat i que han desenvolupat i estan desenvolupant carreres professionals d'èxit.

Independentment de l'èxit econòmic que representa per al club la sortida al món professional dels seus jugadors, i per tant, tal com vostè ha fet públic, recursos per a destinar a la millora en tots els aspectes del club, està la gran repercussió i reconeixement que anem obtenint a tots els nivells. Els nostres equips de base, competeixen a gran nivell en totes les categories i lletres (des de la A, fins a la N), comptant amb jugadors que s'esforcen dia a dia a progressar i que són l'orgull de tots nosaltres. Sentim la UE Cornellà com casa nostra i valorem la gran tasca social i formativa d'aquesta entitat, on a més, hem passat moltes hores tots junts.

Si a això unim la marxa del nostre primer equip i la construcció del nou estadi, podem concloure que som tot un exemple i que ens hauria d'esperar un futur brillant: si ens mantenim units i amb un rumb ferm.

Estem segurs que vostè -al costat de l'equip de professionals que ha estat treballant durant els seus mandats-, han estat els veritables artífexs d'aquest model d'èxit. Els èxits s'aconsegueixen sempre amb la unió de tots, treballant per un objectiu clar, definit i compartitentre tots. Això inclou les mares i pares que amb gran esforç, vam acompanyar dia sí, dia no, els nostres fills a gaudir d'aquesta meravellosa entitat que tant bé social ens està aportant

És per això, que volem aportar d'una forma positiva i constructiva, el nostre petit gra de sorra perquè, entre tots, seguim construint el futur de la UE Cornellà. Per tant, pensem que és important que es mantingui la calma i que no es produeixin episodis que només poden ser aprofitats per a desprestigiar l'entitat. En la ment de tots, existeixen suficients casos de clubs que a causa de lluites internes inútils, han perdut gran part del seu prestigi i capacitat de maniobra, acabant per enfonsar el seu futbol base i afectant els seus primers equips. Desitgem una UE Cornellà que segueixi sent l'exemple i orgull de tots, i que gràcies a la seva solvència econòmica, ens permeti a tots, sempre units, seguir treballant amb la mateixa il·lusió i determinació com s'ha fet fins a ara.

I el que és més important per a tots nosaltres: la felicitat, educació i futur dels nostres fills. Per això, som part d'aquest club, al qual els nostres fills vénen amb il·lusió, aprenen, s'eduquen i on són molt feliços per poder gaudir amb els seus companys, entrenadors i tècnics d'allò que més els agrada: jugar a futbol.

Ells són els veritables protagonistes, ja que en el fons, són ells la veritable raó d'existir d'un club formatiu i social com el nostre.

Pensem que en aquests moments els gestos són de gran importància, pel que agrairíem en gran manera, que el procés preelectoral en el qual es troba immers el club, es desenvolupi de forma senyorial i constructiva. Seria tot un exemple de lideratge i capacitat de gestió la readmissió dels tècnics que recentment ha decidit acomiadar i que també són part del nostre èxit col·lectiu, perquè entre tots, tornem a gaudir de la pau social que sempre ens ha caracteritzat, fins que el club celebri les seves eleccions i els socis decideixin què desitgen per al futur de la UE Cornellà, que de ben segur, serà il·lusionant.

Les pares i mares de la UE Cornellà, a 2 d'Octubre de 2012

Marçal Fontanals – AVC / Foto: AVC