Més de 270 atletes participen en la Cursa l’Esquirol 2022

Jordi Cifuentes i Carolina Rius es van imposar a la desena edició

Aquest dissabte 26 de novembre es va celebrar la Cursa l’Esquirol de Pallejà, que enguany va arribar a la desena edició. Una prova atlètica de caràcter popular i festiva organitzada per l’Associació CMES Fontpineda amb la col·laboració de l’Ajuntament. La competició, de quinze quilòmetres de recorregut, va aplegar més de 270 participants.

Cursa lEsquirol 2022 330

Cursa lEsquirol 2022 749

Cursa lEsquirol 2022 2402

Jordi Cifuentes, amb un temps d’1h08’29’’, es va imposar en categoria masculina. Van completar el podi Aleix Cunillera (Flexor Trail Team, 1h10’11’’) i Nacho Trinidad (Escola Trail Barcelona, 1h12’06’’). A la categoria femenina, la primera classificada va ser Carolina Rius (KH7 Trail Team), amb un registre d’1h23’44’’, seguida de Carla Ràfols (1h24’40’’) i Mar Besas (SA Corbera, 1h29’18’’).

Cal destacar que part de la recaptació anirà destinada a entitats solidàries com la Xarxa Solidària de Pallejà i la Creu Roja Ucraïna.

Redacció / Fotos: Blogmaldito Running Pub