Laia Sanz tornarà al Dakar amb l’Astara Team

La pilot de Corbera de Llobregat, que tindrà Maurizio Gerini com a navegant, té com a objectiu “donar una passa endavant i millorar els resultats de l’anterior edició”

Laia Sanz començarà la pròxima setmana a preparar amb intensitat la seva próxima participació al Dakar, que serà el seu segon pilotant un cotxe. Després d’onze participacions en la prova amb una moto, la de Corbera de Llobregat va decidir fer el salt a les quatre rodes l’any passat amb un MINI JCW Rally de X-Raid. En l’edició d’aquest any, Sanz, que lluirà el dorsal 222, defensarà els colors de l’Astara Team amb un vehicle molt més competitiu. “Crec que tenim bons ingredients per millorar i donar una passa endavant, perquè tenim un cotxe més competitiu”, explica.

oscar fuertes capitan presentacion proyecto astara team dakar 2023 202291235 1668601514 1

Així, la pilot baixllobregatina pilotarà un Astara O1 Concept, un buggi amb un concepte radicalment oposat al del 4x4 de MINI o al dels Odyssey amb el que competeix a l’Extreme ·E. A més, tornarà a tenir com a navegant Maurizio Gerini. Sobre Gerini ha dit que “no és fàcil trobar un bon copilot i el seu paper és superimportant al Dakar. Ell navega i m'ensenya on estan els perills i tot el que cal fer. Són els meus ulls en carrera. Ell ve de la moto i tenia clar que és important portar un bon copilot, que navegui bé. Sé que ho fa bé, en els dies que hi havia embolic ho feia bé.”

FhtsHqMXkAAhPQi

“Em fa especial il·lusió formar part del projecte de l’Astara Team, amb un vehicle molt més sostenible. Estic en un equip que vol reduir i compensar la petjada del carboni i compromès amb la diversitat, el que és un extra. Amb Maurizio penso que farem un gran paper”, ha explicat durant la presentació.

Darrera prova a l’Extreme E

D’altra banda, Laia Sanz i Carlos Sainz tancaran, aquest cap de setmana, la seva participació a l’Extrem E. Es disputarà la darrera prova a Uruguai i tindran el repte d’aconseguir la primera victòria a la competició, que ja se’ls va escapar per molt poc a la penúltima cita del calendari a Xile. 

Redacció / Fotos: Astara Team-Laia Sanz

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix