L’atletisme popular, protagonista a Martorell i Cornellà de Llobregat

Entre les dues curses van aplegar un miler de participants

Els municipis de Cornellà de Llobregat i Martorell es van convertir en capitals de l’atletisme aquest diumenge 20 de novembre. Centenars d’atletes van participar en aquestes dues cites esportives

cursacornella 2022

La Cursa Popular Ciutat de Cornellà, que arribava a la quaranta-unena edició, va aplegar més de 400 participants. A la prova dels deu quilòmetres, el guanyador va ser Albert Ollé (CA Olesa) amb un temps de 30’44’’. Daniel Álvarez (Cornellà At., 31’18’’) i Àlex Salas (Cornellà At., 31’27’’) van completar el podi. A la categoria femenina, la primera fou Mercè Guerra (Avinent Manresa, 35’05’’). Sofia Aguayo (36’14’’) y Marta Vidal (40’48’’) van ser segona i tercera respectivament. També s’ha celebrat la cursa infantil.

Enguany, el Cornellà Atlètic endega un projecte solidari de beques per a persones en situació de risc i d’accions de col·laboració directa a entitats de la ciutat que treballen per la cohesió a través de projectes conjunts que reclamin la participació dels diversos agents del club.

IMG 3126 scaled

cursa martorell 4

D’altra banda, prop de 600 corredors van participar en la vint-i-tresena edició de la Cursa de Martorell. La competició ha tingut quatre distàncies diferents. Alejandro Rodríguez i Aina Cinca, ambdós del club L’Hospitalet Atletisme, es van proclamar campions a la distància dels cinc quilòmetres. Rodríguez ha fet un temps de 15’46’’, seguit de Xabier Bastarrica (L’Hospitalet Atletisme, 16’16’’) i Erik Wang-brunn (Fondiesteam, 16’25’’). A la categoria femenina, Cinca va finalitzar amb un registre de 18’30’’. Ariadna Fernández (Ironwill Solideo, 19’51’’) i Sandra Maldonado (Fondiesteam, 20’18’’). La resta de curses han estat en les categories 10-12, 14-16 i 6-8.

Redacció / Fotos: Aj. Martorell-LPdB-L'H Atletisme