Nou rècord de participació en la Cursa La Pota Roja de Cervelló

La competició atlètica i ciclista va aplegar més de 1.200 persones que es van dividir en sis modalitats diferents

Cervelló va acollir el passat  diumenge 13 de novembre una nova edició de la Cursa La Pota Roja. Enguany la prova atlètica i ciclista va veure incrementat el nombre de participants amb un nou rècord (més de 1.200 persones). La competició es va dividir en sis modalitats diferents: cursa (8, 14, 24 i 42 km) i BTT (20 i 35 km).

La prova de Marató de 42 km, que es va implantar l’any passat com a novetat, l’ha guanyat Luis Miguel Rosario (CE Esparreguera) amb un temps de 3h54’14’’. El podi es va completar amb la segona posició d’Adrià Lucena (Independent, 4h09’06’’), i la tercera de Xavier Ayala (Firehawk Trail Running Team, 4h13’22’’) en la categoria masculina. Pel que fa a la femenina, es van classificar Ragna Debats (La Maneta Coixa, 4h25’52’’) en primer lloc, seguida de Vanesa Becerra (Viladecans Triatló, 5h30’51’’) i Agata Safont (Independent, 5h32’03’’).

315535666 564911205637528 65860080212197160 n

315457529 564911198970862 3872664716114114205 n

D’altra banda, a la distància de BTT dels 35 quilòmetres, el guanyador va ser Luis Oliver (Oliver Brothers Prat Bike) amb un registre d’1h51’12’’. Joan Isla (Medina Competición, 1h56’09’’) i Andrés Orellana (Bicicletas Apedales, 1h58’59’’) van ser segon i tercer respectivament. En la categoria femenina, la vencedora fou Marta Ballús (Scott, 2h35’12’’), seguida d’Ana Luque (Paranormal Training, 2h59’39’’) i Mireia Reig (Biciequip Competició, 3h12’47’’).

Captura de pantalla 2022 11 17 a las 18.07.25

20221113 Pota Roja Cerveló premsa

La Cursa, organitzada per l’Ajuntament de Cervelló i Wefeel Events, va transcórrer sense incidents per les muntanyes i els paratges naturals del municipi en un ambient de festa i esportivitat. Enguany ha continuat sent més curosa amb el medi ambient amb la utilització de material sostenible en tota la senyalització per la muntanya, se celebra des de l’any 2016 i en cada edició ha vist incrementat considerablement el nombre de participants en totes les modalitats.

Redacció / Fotos: Cursa La Pota Roja-Aj. Cervelló