Carla Martínez i Oriol Codina, campions catalans d’escalada de velocitat

Imprimeix

La sala Sharma de Gavà va acollir la competició on la pallejanenca va establir un nou rècord nacional amb 7’’80

La sala Sharma de Gavà va acollir el Campionat de Catalunya d’Escalada de Velocitat, la disciplina més petita de les tres que componen la modalitat d’escalada esportiva de competició. Oriol Codina (CE Madteam) o Carla Martínez (CCT21) es van proclamar campions de Catalunya absoluts.

fichero 111184 20200930

La pallejanenca és una de les figures emergents de l’escalada esportiva de competició a Catalunya i a l’Estat i ja compte amb participacions internacionals aquesta mateixa temporada. A més va tenir una actuació molt destacada a Gavà, ja que va establir un nou rècord nacional amb 7’’80 segons en superar la paret de la sala Sharma. L’escaladora del CCT21 va tancar la temporada amb un subcampionat d’Europa i els títols espanyols i català sota el braç. Codina va fer un temps final de 8’’423.

Escalada Sharma2

En categories de base victòries d’Ivet Garcia (UECMataró) i Damià Baena (CCT21) en sub 18 en una final disputada on Txell-Yang Reverter (CMSant Cugat) en categoria femenina i Hugo Montaño (CCT21), en la masculina, van disputar el títol als campions.

Bel Torrents (CCT21), en sub 16, Biel Serra (CM Sant Cugat) i Jana Esteve (CCT21), en sub 14, i Sebastian Mazzoni (CE Madteam) i Mònica Jauset (CCT21), en sub 12, van celebrar també el seu títol de campions de Catalunya de Velocitat.

Aquesta prova tanca el calendari d’aquesta temporada competitiva d’escalada on ha destacat l’augment important de participació en la Copa Catalana d’Escalada en Bloc i la bona acollida que ha tingut a les sales on s’ha disputat la Copa.

Redacció / Fotos: FEEC