El Baix Llobregat, gran protagonista en el 10è Dia de l’Entrenador

Raúl Paje (futbol amateur), Ferran Cabello (futbol amateur femení) i Víctor González (futbol sala) van ser guardonats

L’Auditori de l'Hotel Hyatt Regency Barcelona Tower, a l’Hospitalet de Llobregat, va acollir el 10è Dia de l’Entrenador, acte organitzat pel Comitè Tècnic d'Entrenadors i l’Escola Catalana d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol, amb un gran èxit. Més de 430 persones han gaudit de l'acte, amb un ambient extraordinari. Es van lliurar els premis als entrenadors catalans, tant de futbol com de futbol sala, que han assolit els èxits més rellevants durant la campanya 2021-2022. El Baix Llobregat va comptar amb tres tècnics guardonats.

2022 11 12 11 12 08 GF22N11FCF157

RAÚL PAJE (Ascens a la 3a RFEF amb el CF Montañesa) – Futbol Amateur Masculí

El cornellanenc va ser l’artífex de l’ascens de la Montañesa a la Tercera Federació després d’agafar les regnes de l’equip amb la temporada començada i encadenar setze partits sense perdre, catapultant l’equip de Nou Barris a la nova categoria. Paje va dotar de personalitat i caràcter a l’equip groc-i-negre per afegir un nou èxit esportiu al seu palmarès. Aquesta és la primera experiència en una categoria nacional d’un entrenador amb trajectòria ascendent.

2022 11 12 11 57 10 portada slider

FERRAN CABELLO (Campió Reto Iberdrola Grup Nord i ascens a la 1a Divisió Nacional Femenina amb el FC Levante las Planas) – Futbol Amateur Femení

L’equip de Ferran Cabello va completar una temporada magnífica, proclamant-se campiones del Grup Nord de la Reto Iberdrola en l’última jornada de lliga. La primera posició va donar a l’equip del Baix Llobregat l’ascens directe a la Primera Divisió Femenina.

2022 11 12 11 16 16 GF22N11FCF168

VÍCTOR GONZÁLEZ (Ascens a la 2a Divisió Nacional de la RFEF amb el Sala 5 Martorell) – Futbol Sala

L’actual tècnic del Sala 5 Martorell, Víctor González, ha aconseguit la fita de pilotar a l’equip Sènior del Baix Llobregat des de la Tercera Divisió Nacional fins a disputar, la temporada passada, els play-off  i aconseguir l’ascens a la Segona RFEF Futsal.

Redacció / Fotos: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix