Èric Garcia jugarà el Mundial de Qatar amb la Selecció Espanyola

Imprimeix

El defensa martorellenc de l’FC Barcelona s’estrenarà a la competició internacional

El saló Luis Aragonés de la Ciutat del Futbol, a Madrid, ha estat aquest divendres el lloc triat perquè Luis Enrique ofereixi la llista de vint-i-sis jugadors que representaran a Espanya durant la Fase Final de la XXII Copa Mundial que FIFA organitza aquesta tardor a Qatar. 

Captura de pantalla 2021 10 10 a las 22.58.27

Entre els convocats pel seleccionador nacional està Èric Garcia (09/01/2001). El defensa central martorellenc de l’FC Barcelona serà el nostre representant comarcal i serà la seva primera participació en un Campionat del Món. Havia jugat l’Eurocopa 2020 i els Jocs Olímpics de Tòquio (2020). La seva estrena amb la selecció nacional absoluta va ser el 6 de setembre de 2020. A més havia estat internacional sub-17 i sub-19.

EhUW qvXsAAAH x

Jugadors i cos tècnic començaran la seva concentració el dilluns 14 de novembre a la Ciutat del Futbol, des d'on viatjaran l'endemà amb destinació a Amman, escenari del duel amistós de preparació enfront de Jordània del dijous 17. En les primeres hores del divendres 18 de novembre, la Selecció Espanyola té prevista la seva arribada a Doha, on l'equip de tots tindrà el seu lloc de concentració durant tot el Mundial, amb debut previst enfront de Costa Rica el dimecres 23.

Redacció / Fotos: Arxiu