La 35a Cursa Popular Vila de Sant Boi aplega més de 1.100 atletes

Mykhayko Kordyukov i Núria Da Silva es van imposar a la prova dels deu quilòmetres, mentre que Diallo Mamadou i Anissa Harrak van ser els primers en la de cinc

Sant Boi de Llobregat es va convertir el passat diumenge 6 de novembre en la capital atlètica de la comarca. Es va celebrar la 35a Cursa Popular Vila de Sant Boi. Més de 1.100 atletes de diverses edats es van donar cita en un esdeveniment esportiu que s’ha convertit en un dels més multitudinaris del municipi.

Cursa Sant Boi 2022 3

La prova reina de 10 quilòmetres va començar puntual, i més de 500 corredores i corredors van iniciar el recorregut a l’Estadi Municipal d’Atletisme Consantí Miranda. La ruta va passar pels llocs més emblemàtics de la vila com el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, on es trobava l’avituallament del quilòmetre cinc, la plaça de la Vila i la plaça Catalunya. El primer classificat va ser Mykhayko Kordyukov (Sedentari.cat) amb un temps de 34’29’’ i la primera classificada fou Núria Da Silva (39’48’’).

A la prova dels cinc quilòmetres es van aplegar prop de 300 atletes en el que va ser una autèntica marea vermella amb la samarreta oficial de l’esdeveniment. Els participants van vorejar La Muntanyeta per tornar ràpidament a l’Estadi. El guanyador de la distància va ser Diallo Mamadou, que va completar el recorregut en 16’43’’. En la categoria femenina, la vencedora fou Anissa Harrak (Running TC) amb un temps de 20’14’’.

Cursa Sant Boi 2022 16

La jornada esportiva va continuar amb les Curses Kids by Decathlon en les quals infants d’entre 6 i 13 anys van córrer entre 500 i 1700 metres, segons categoria, a la pista d’atletisme. I per finalitzar l’esdeveniment, es va celebrar la primera edició de la Family Race, una primera experiència per famílies a la pista d’atletisme en un ambient festiu i familiar.

Cursa Sant Boi 2022 7

L’esdeveniment va estar organitzat pel Club Atletisme Sant Boi, l’Ajuntament de Sant Boi i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que sumen forces amb la Gasol Foundation per promoure hàbits saludables a l’esport.

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi de Llobregat

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
173

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix