La Santboiana inicia el seu camí per estar a la Divisió d’Honor B femenina

Imprimeix

Aquest cap de setmana comença la fase final de Catalunya amb la celebració de la Divisió d’Honor on el campió jugarà les fases d’ascens a la segona categoria del rugbi nacional

Les lligues sèniors femenines seran les primeres a posar en marxa la seva fase final a Catalunya. Després de tres jornades de classificació, ja està definida la Divisió d’Honor, la Primera Catalana i la Segona Catalana. Cada competició compta amb sis equips i es jugarà en format clàssic de dues voltes de fase regular (un partit contra cada equip a casa i a fora) més les semifinals (25-26 de març) i la final (1-2 d'abril). Participarà la UE Santboiana.

santboiana femeni lliga 1

La Divisió d’Honor Catalana, a més, té un al·licient extra: la possibilitat que té el campió de jugar les fases d'ascens a la Divisió d'Honor "B", com ja va fer el Barça la temporada passada, guanyant tant la DHC com els playoffs d'ascens.

Ff5fiC7XgAAeAlT

Els rivals de la UE Santboiana són el CE Universitari, Inef Lleida, CN Poble Nou, RC L’Hospitalet i VPC Andorra. El primer rival de les baixllobregatines és l’Andorra.

Redacció / Fotos: UE Santboiana (Jordi Elias)