Carles Castillejo guanya la Jean Bouin per primer cop

Carles Castillejo, en categoria masculina, es va proclamar campió en la cursa Elit de la 89a edició de la Jean Bouin. L’atleta viladecanenc, que es va estrenar el seu palmarès a la màxima categoria, va fer una marca de 30 minuts i 9 segons, només amb dos segons d'avantatge sobre el blaugrana Ilias Fifa. Cal destacar que Castillejo és l’actual campió d’Espanya de cross i marató. És la setena vegada que participa en aquesta prova després del seu debut l’any 1991 com a infantil –la va guanyar dues vegades en cadet-. La darrera vegada que va participar va ser l’any 1999.

En dones, la vencedora va ser Marta Domínguz amb un temps de 22 minuts i 42 segons davant de la keniana Leah Jerotich.

La prova atlètica, que va aplegar uns 15.000 atletes –més de 13.000 a la categoria Open-, es va celebrar ahir diumenge i es va dividir en dotze curses en diferents categories. La clàssica va tenir un recorregut de 10 quilòmetres pels carrers de Barcelona amb sortida i arribada al Palau Reial de Montjuïc.