Arranca la primera fase dels Jocs Escolars del Baix Llobregat

El Juga Verd Play continuarà sent el sistema de competició dels JEE del Baix Llobregat

El proper dissabte 5 de novembre tindrà inici la primera fase de competició dels Jocs Esportius Escolars (JEE) del Baix Llobregat, organitzats pel Consell Esportiu del Baix Llobregat (CEBLLOB). Aquesta fase està composada per cinc jornades de competició (5, 12, 19 i 26 de novembre i 3 de desembre) en la qual es disputaran partits de futbol 7, futbol sala, bàsquet, voleibol i handbol a diferents municipis de la comarca.

Imagen 1afase

Més de 450 equips amb infants i joves que van des de la categoria Educació Infantil fins a Juvenil participaran en aquesta primera fase d’àmbit local i comarcal, 300 equips més respecte al torneig  d’obertura realitzat durant el passat mes d’octubre. Amb aquesta xifra recuperem el nombre d’equips prepandèmia que tornaran a gaudir cada cap de setmana de l’emoció de la competició  dels Jocs Escolars.

La competició es caracteritza per l’agrupació d’equips per proximitat geogràfica. Posteriorment, a la següent fase, tots aquells equips que vulguin seguir competint, ho faran amb una  confecció de calendaris basada en la classificació obtinguda en aquesta primera fase. El Juga Verd Play continuarà sent el sistema de competició dels JEE del Baix Llobregat, un model on els valors positius de l’esport sumen s’integren dins el resultat final de cada partit. 

jvp verd blanc op

El seguiment de les jornades, amb informació sobre el resultat de cada partit, la classificació de la lliga i els vots vinculats a l’actitud d’esportistes, tècnics i públic, es podrà fer a través de la pàgina de Calendari i classificacions, que serà actualitzada regularment per l’equip tècnic del CEBLLOB.

Tanmateix, tots els equips que vulguin participar en la segona fase de competició (jornades del  14 de gener al 13 de maig) tenen fins al 12 de desembre per inscriure’s a través de Playoff.

Redacció / Fotos: Arxiu-CEBLLOB

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

El càlcul del salari de referència, com en les edicions anteriors, s'ha efectuat per a tres àmbits territorials

El salari de referència metropolità és de 1.516 euros mensuals

Les despeses relacionades amb l'habitatge (lloguer o hipoteca i factures) s'enduen el 45% del pressupost de necessitats bàsiques, mentre que el 43%…
164

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix