La Vicentina aplega més de cinc-cents participants

Javi Paniello i Raquel Parrado guanyen als deu quilòmetres, mentre que Alfred Cama i Aida Padilla ho fan a la distància dels cinc mil metres

L’atletisme va ser protagonista, aquest diumenge 30 d’octubre, al municipi de Sant Vicenç dels Horts. La Vicentina va arribar a la seva tretzena edició. I ho va fer amb l’habitual proposta de dos recorreguts pel municipi: un de 5 quilòmetres i un altre de 10 km. Una jornada atlètica que va aplegar més de 500 corredors en les dues proves.

FgTpJ0pXgAIh1MI

Javi Paniello, en la categoria masculina, i Raquel Parrado, en la femenina, van ser els guanyadors a la distància dels deu quilòmetres. Paniello, del CA Olesa, va fer un temps de 33’30’’. Sergi Matas (34’26’’) i Rafael Durán (AA Tirada Larga, 35’27’’) van completar el podi. D’altra banda, Parrado va fer un registre de 40’36’’, seguida de Sandra Maldonado (Fondiesteam, 42’41’’) i Lou Asensio (Prorunners, 43’10’’).

A la distància dels cinc quilòmetres, el guanyador en la categoria masculina va ser Alfred Cama amb un temps de 16’31’’. José Dorado (CA Navarcles, 17’49’’) i Jose Manuel Rodríguez (SJD Team, 17’54’’) van ser segon i tercer respectivament. En dones, la vencedora fou Aida Padilla, que va invertir un temps de 20’05’’. Onne Taht (24-7 Fitness, 20’17’’) va ser segona i Carmen Martín (22’17’’), tercera.

sin título 619

Tot seguit es dur a terme la novena edició de les Curses Escolars, on tots els nens i nenes podran participar gratuïtament. 

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Gesport

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix