L’atletisme, protagonista a Sant Vicenç dels Horts i Cornellà

Imprimeix

Se celebren aquest diumenge 30 d’octubre La Vicentina i la Cursa de Can Mercader

L’atletisme serà protagonista, aquest diumenge 30 d’octubre, als municipis de Sant Vicenç dels Horts i de Cornellà de Llobregat. Centenars de practicants es donaran cita en dues curses que ja són tota una tradició a la nostra comarca i que tancaran el programa del mes d’octubre atlètic.

14112021 MG 7930

La Vicentina arriba a la seva tretzena edició. I ho farà amb l’habitual proposta de dos recorreguts pel municipi: un de 5 quilòmetres i un altre de 10 km. Les persones que hi participin obtindran de regal unes malles i altres obsequis per part dels patrocinadors. La cursa tindrà lloc a partir de les 10 hores, i la sortida serà al Parc de la Foneria. Tot seguit es durà a terme la novena edició de les Curses Escolars, on tots els nens i nenes podran participar gratuïtament. 

GF5ECt16PgP84WF2JLc4LU2WxmUTdfkDhOgW9GTxSu Gcbj 1v5RAO211d3X5IBCL1GsmBpQH5g4ixjH1QFYp11AOhsHOd8J7JUcymveqk7QWXZ3OQbXMesnusq1PME8gTAxeDiiO6Qw2708 h1818 no

D’altra banda, el mateix dia se celebrarà la Cursa de Can Mercader, a Cornellà de Llobregat. La competició tindrà tres recorreguts diferents: De 10 i un altre de cinc quilòmetres i una distància en categoria infantil. Organitzen conjuntament Club d’Atletisme Can Mercader, Corresolidaris i Barcelona Voluntaria. A més, es destinarà a fins solidaris dos euros per inscripció al programa d’inclusió esportiva (Paratriatló Cornellà de Corresolidaris i Triatló Cornellà)

Redacció / Fotos: Aj. Sant Vicenç dels Horts-Arxiu