Es presenta la 35a Cursa Popular Vila de Sant Boi

Imprimeix

Se celebrarà el pròxim diumenge 6 de novembre, oberta a tothom i tindrà diversos recorreguts

Avui s’ha presentat la Cursa Popular Vila de Sant Boi, que enguany arriba a la seva trenta-cinquena edició. Una prova atlètica que se celebrarà el pròxim diumenge 6 de novembre després de dos anys de pausa. L’esdeveniment esportiu està organitzat pel Club Atletisme Sant Boi, l’Ajuntament de Sant Boi i el Parc Sanitari Sant Joan de Déu, que sumen forces amb la Gasol Foundation per promoure hàbits saludables a l’esport.

Cursa Popular1

La prova, que és oberta a tothom i alhora competitiva, ofereix quatre modalitats diferents. La cursa de 10 km s'iniciarà a l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda a les 9 hores i recorrerà punts emblemàtics de la població, com la rambla de Rafael Casanova o la plaça de Catalunya. La cursa de 5 km s'iniciarà a les 10.30 hores i donarà la volta a la Muntanyeta. Les 'curses kids' (per a infants de 7 a 13 anys) se celebraran a la pista d'atletisme en diferents distàncies segons l'edat. I com a novetat, les famílies podran participar a la ' family race ', que ofereix com a novetat l'experiència de córrer en un ambient festiu 100 metres al tartan de l'Estadi Municipal d'Atletisme Constantí Miranda, amb independència de les edats i les capacitats.

A l'acte de presentació hi han participat l'alcaldessa, Lluïsa Moret; la presidenta del Club d'Atletisme Sant Boi, Pilar Mínguez; la directora de negoci de Quadis, Ariadna Verge, i representants del Parc Sanitari Sant Joan de Déu, la Gasol Foundation i les empreses patrocinadores. L'alcaldessa, Lluïsa Moret, ha qualificat la cursa com "un orgull de ciutat" i ha afirmat que "volem que sigui la cursa de referència de l'entorn metropolità". L'alcaldessa ha considerat la prova com un exemple de compromís col·lectiu, de treball conjunt mitjançant vincles i de col·laboració publicoprivada. "En el món actual", ha dit, "l'èxit només s'aconsegueix treballant en equip.”

Redacció / Fotos: Aj. Sant Boi-Arxiu